Bedrijf

Wie zijn wij?

DotNet Solutions is een professioneel internetbureau, gespecialiseerd in

  • .NET Content Management Systemen.
  • SharePoint en Office 365.
  • Cloud en SaaS oplossingen.

Wat doen wij?

Wij helpen onze klanten graag met het realiseren van hun (online) doelen. Wij ontwikkelen daarom effectieve web applicaties, portalen en eCommerce oplossingen met veel passie en betrokkenheid.

Onze software oplossingen zijn stabiel, snel, schaalbaar en betrouwbaar. Dit doen wij allemaal op basis van Microsoft's .NET technologie omdat Microsoft belangrijke strategische voordelen biedt zoals continuïteit, schaalbaarheid en toekomstvastheid.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking. Wij luisteren naar uw wensen en samen met u bepalen wij de beste strategie. Hiervoor gebruiken wij de Agile methodieken zoals Scrum en Test Driven Development (TDD) voor onze ontwikkeltrajecten. Dit houdt in dat het project opgeknipt wordt in deelprojecten met sprints van twee tot drie weken.

Ons streven is om aan het eind van ieder sprint een werkende versie op te leveren, zodat de klant het product snel en op tijd kan beoordelen, feedback kan geven en als het nodig is het product aan te passen. Als klant bent u op deze manier nauw betrokken bij het project en blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen. Op deze manier blijft de communicatie scherp en effectief.

Deze aanpak heeft zich bewezen in de software wereld en geeft een betere garantie voor succes!

Onze visie

Onze visie is onze klanten helpen met groeien! Want als zij groeien, groeien wij mee! We willen blijven groeien en bekend staan als een volwaardig, professioneel en serieus business partner voor bedrijven met ambities!

Onze missie

Onze missie is onze klanten te voorzien van het beste advies door onze jarenlange kennis en ervaring. Tevens willen wij betere oplossingen bieden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën met de focus op op de .NET technologie.

Onze normen en waarden

  • Wij zijn een klantgerichte onderneming.
  • We zijn teamspelers.
  • Wij werken met passie.
  • Wij leveren oplossingen die een verschil maken en voldoen aan reële behoeften.
  • Bij ons is iedere klant uniek.

Bent u nog niet overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en bekijk wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen.

DotNet Solutions! De specialist in Microsoft .NET Content Management Systemen, SharePoint en Cloud oplossingen